dimarts, 27 de juliol del 2010

Lectures d'estiu

Mentre segueixo esperant que em torni el meu exemplar de "la miseria en el medio estudiantil" per fer-li una tercera llegida (Mouni, on t'has ficat???)passo el temps llegint tres llibres al mateix temps.
El primer és El señor de Áger, que ha escrit mon germà i que té un gran interés historiogràfic. Per bé que és novel·la història, ens dóna informació rellevant sobre el que va passar a les contrades de la vall d'Àger i el Pallars pels voltants de l'any 1000 després que nasqués aquell hippie anomenat Jesus.
L'editorial li ha fet un bloc que es pot consultar per veure'n els detalls i algunes dades historiogràfiques. Avui he vist que ja es pot comprar a La casa del Libro.
Els altres dos llibres que tinc entre mans són de filosofia:
La insurrección que llega és el llibre d'èxit revolucionari i, seguint la tradició de la internacional situacionista, no es talla ni un pèl, és cru i dur de llegir perquè no s'amaga en l'ús del llenguatge.
Finalment, la Fundació Anselmo Lorenzo de la CNT ha reeditat Anarquismo básico. Espero que la lectura sigui lleugera i no massa sintètica, perquè ja sabem que la llibertat és una cosa massa seriosa com per prendre-la a la lleugera...
Espero que us animi a fer alguna lectura d'estiu...
Us deixo amb una cançoneta que avui he sentit per primer cop, no sé com se m'havia escapat!!!